2012.05.16.@ 12.05

Indul a királyi baba-project!

Mikor lesz már trónörökös? – nincs olyan hét, amikor ne tennék fel ezt a kérdést Kate Middletonnak és Vilmos hercegnek. Ám most választ is kapnak: hamarosan…

Central Médiacsoport Zrt.
0 Megosztás

Oszd meg a cikket

Indul a királyi baba-project!

Indul a királyi baba-project!

Indul a királyi baba-project!

Fotó megosztása:

Hetedhét országra szóló lakodalom – kipipálva! Közös kutyus, akin lehet gyakorolni a szülői feladatokat – megvolt! Első házassági évforduló – teljesítve. Ráadásul a királyi családban 170 éves hagyománya van annak, hogy a nők korán, nagyjából az esküvőt követő egy évben trónörököst szülnek. Vilmos nagyanyjának, II. Erzsébetnek az édesanyja, Viktoria anyakirálynő, de maga az uralkodó is az esküvőt követő egy éven belül esett teherbe, és édesanyja, Diana hercegnő is.

Vagyis a hercegi pár egyre kevesebb okot találhat arra, miért lenne túl korai, hogy családot alapítsanak. Ugyan még van a listájukon pár olyan érv, ami miatt még nem időszerű a babavállalás: idén van a londoni olimpia és a királynő uralkodásának gyémánt jubileuma. Csakhogy Kate mamája elszólta magát, és elárulta, hogy lánya már készen áll az anyaságra, és emiatt azt sem bánják, ha nem a terv szerint, 2013-ban érkezik a kicsi, hanem még az idén. Éppen ezért Vilmossal elindították a baba-projektet. Az biztos, hogy az angolok el lennének ragadtatva, ha kiderülne, hogy pont az olimpiai játékok alatt foganna meg a leendő trónörökös!

Szólj hozzá

KOMMENTEK BEZÁRÁSA

Még több friss