2012.06.01.@ 16.06

Madonna kürtőskaláccsal várta az újságírókat

A pop és a botrányok királynője harminc éve borzolja a kedélyeket és gyártja a slágereket. Legújabb turnéjának első, tel avivi állomásán újságírónk, Steiner Kristóf is ott lehetett, sőt a show-t megelőző fogadáson is mulathatott. Tarts vele te is a partira!

Central Médiacsoport Zrt.
0 Megosztás

Oszd meg a cikket

Madonna kürtőskaláccsal várta az újságírókat

“Amikor meghívót kaptam az MDNA sajtósátorba, és a koncertet megelőző vacsorára, azonnal tudtam, hogy ide téged is el akarlak hozni! Így míg a koncertkritikámat saját blogomon találod majd, a pre-show fogadásról csak itt, a cosmo.hu-n olvashatsz.

Képzeld, elég volt közvetlen kapunyitás előtt megérkeznem, és amíg Madonna legújabb slégerét, Girl Gone Wildot próbálta a színpadon, mi hátradőlve lazíthattunk egy pohár pezsgő mellett a mesés enteriőrrel és kulináris élményekkel körülvéve.

A frissen készülő szusikat egy nyaktól csuklóig tetovált szamuráj vagdosta, a francia bagettek roskadoztak a frissen grillezett zöldségektől, és omlós sütiket kínáltak az olasz kávé mellé, de a kozmopolita gasztro-élmény csúcspontja a helyben sütött magyar kürtőskalács volt, amelynek még a nevét sem változtatták meg. Így, fonetikusan kiírva, »kyurtosh«-ként kínálták. Madonna azt írta az Evita forgatása során Budapesten írt naplójában, amely a Vanity Fairben jelent meg: »Imádom a magyar édességeket. Isteni marcipánokkal tömöm magam Budapesten.« Úgy fest, a magyar desszertek iránt érzett szenvedélye az elmúlt tizenöt évben mit sem változott – gondoltam magamban egy ropogós kürtőskalácsot majszolva.

Az igazán meglepő pillanat azonban még csak ez után következett: a legnagyobb helyi hírportál szerkesztője odalépett hozzám, és így szólt: »Hallottam, hogy te a magyar Cosmopolitannek írsz. Ha van kedved, nagyon örülnénk neki, ha mesélnél egy kicsit arról az élő adásunkban, mint jelent neked Madonna, és miért izgalmas ő a Cosmo olvasóknak. Tudtam, hogy erre a kérésre nemet mondani olyan volna, mintha a Szex és New York egyik emlékezetes epizódjában Carrie visszautasította volna, a hogy fellép a Dolce&Gabbana divatbemutatón. »A Cosmo a populáris kultúra kódexsze, Madonna pedig a pop kult elsőszámú nagykövete.« Magyaráztam a kérdésekkel bombázó riporternek pár perccel később. És persze azt is elmondtam, hogy – elegáns környezet és menő fogások ide vagy oda – számomra ő sokkal inkább »spiritual girl«, mint »material girl«: milliókat inspirál arra, hogy merjünk önmagunk lenni, merjünk nagyot álmodni, és soha ne álljunk meg addig, amíg nem valósítottuk meg az álmainkat!”

Steiner Kristóf

Csekkold le a videót is!

Szólj hozzá

KOMMENTEK BEZÁRÁSA

Még több friss