2012.06.07.@ 10.06

Kate Middleton máris babát vár?

Néhány hete írtunk arról, hogy elindult a királyi baba-projekt, vagyis Kate és Vilmos belevágtak a családalapításba. A hírek szerint az álmuk máris valóra vált!

Central Médiacsoport Zrt.
0 Megosztás

Oszd meg a cikket

Kate Middleton máris babát vár?

Úgy látszik, a királynő uralkodásának Gyémánt Jubileumi ünnepsége hamarosan átcsap egy babaköszöntő buliba! Nemrég arra a kérdésre, hogy mikor lesz trónörökös, a hercegi pár azt felelte, hogy nemsokára, és egyes információk szerint valóban közel az idő, hiszen Kate Middleton máris várandós. Néhány jel pedig valóban alátámasztja, hogy nem csak egy kósza pletykáról van szó:

1. Takargatja a hasát
Jó, oké, azelőtt is szinte minden fotón úgy pózolt Katalin, hogy közben a kistáskájába kapaszkodott, de most még többször látni úgy, hogy a retiküljével takarja el a hasát. Ráadásul többen is észrevették, hogy óvón végigsimítja a pocakját.

 

2. Kikerekedett az arca
A nádszálvékony hercegnő persze nem fog egyik napról a másikra látványosan kigömbölyödni, de azért az arcán lehet látni, hogy kezd megváltozni. Már nem annyira csontos az arcéle, és a vonásai is kisimultak. Arról már nem is beszélve, hogy megállás nélkül mosolyog.

3. Nem festeti a haját
Egy fodrász elárulta, hogy Kate az utóbbi időben nem festeti a haját, és általában a kismamák azok, akik lemondanak erről a különböző vegyszerek miatt. Pedig azelőtt mindig ügyelt arra, hogy fényesek legyenek a tincsei, most viszont az sem zavarja, hogy mindenki láthatja, kezd őszülni.

Szólj hozzá

KOMMENTEK BEZÁRÁSA

Még több friss