2012.06.08.@ 18.06

Jön az év esküvője: minden részlet Pattinsonék lagzijáról

Felejtsd el a Hajnalhasadás nagy jelenetét: Rob és Kristen menyegzője sokkal eredetibb, merészebb és különlegesebb lesz, mint a filmben!

Central Médiacsoport Zrt.
0 Megosztás

Oszd meg a cikket

Jön az év esküvője: minden részlet Pattinsonék lagzijáról

Pattinsonék egyik közeli ismerőse pakolt ki egy amerikai OK! magazinnak, aki szerint a srác már meg is vette a gyűrűt: még hozzá egy csodaszép smaragdköves darabot! Kristen állítólag fekete ruhát szeretne viselni, és minimum olyan eldugott helyen szeretnék tartani az esküvőt, mint ahol Edward és Bella nászutaztak. Azt egyébként Rob elárulta egy interjúban nem rég, hogy nagyon szeretnének egyszer visszamenni a brazil tengerpartra, szóval simán elképzelhető még az is, hogy Rio mellett kelnek majd egybe.

Na és most jöjjön a többi részlet, amit a sztárok ismerőse elkotyogott: Rob saját dalt ad majd elő a menyasszonyának gitáron, akinek Reem Acra tervezi a ruháját (állítólag cipőt nem visel majd!), az egyik koszorúslány pedig Katy Perry lesz. Robék barátja még azt is tudni véli, hogy Van Morrison egyik dalára (a Beside You-ra) táncol majd először a jegyespár. Kíváncsiak vagyunk, mi minden valósul majd meg mindebből – igazság szerint mi már azon is meglepődnénk, ha ez a fura páros oltár elé állna! Te nem?

Szólj hozzá

KOMMENTEK BEZÁRÁSA

Még több friss