2012.06.12.@ 17.06

Újra jön a Váratlan utazás

Hűha! Még fel sem fogtuk, hogy tényleg újraindul a Dallas, de most bejelentették azt is, hogy a nyolcvanas évek kanadai sikersorozata is visszatér!

Central Médiacsoport Zrt.
0 Megosztás

Oszd meg a cikket

Újra jön a Váratlan utazás

Újra jön a Váratlan utazás

Újra jön a Váratlan utazás

Fotó megosztása:

Emlékszel még a vörös hajú Anne Shirley-re, akit mindenki Répának csúfolt, összetörte a palatábláját a pasija, Gilbert Blythe fején és véletlenül leitatta borral a kábé 12 éves kebelbarátnőjét, Diana Berry-t? A lány, aki ugyanabban a faluban, Avonlea-ben élt, mint a Váratlan utazás szereplői, több, mint 30 évvel ezelőtt saját, 4 részes sorozatot is kapott (amihez később forgattak még 2 felejthető epizódot): ez itthon Anna címen ment a tévében, a kilencvenes évek összes karácsonyi szünetében, biztos te is láttad minimum ötszáznyolvankilencszer.

És hogy mit tudnak még hozzátenni a sztorihoz most? Lehet, hogy először megijedsz majd (mi megijedtünk), de Anne újabb kalandjai a mai korban játszódnak majd. Nagyon reméljük, hogy ez nem azt jelenti majd, hogy egy vörös loboncos kis csaj New Yorkban mászkál miniszoknyában és mobiltelefonnal, miközben azon problémázik, vajon meghívja-e Gilbert a végzős bálra. Az mindenestre jó jel, hogy az eredeti sztori szerzőjének, Lucy Maud Montgomery-nek a rokonai is részt vesznek a készítésben. Oké, igazából, teljesen mindegy, mi sül ki ebből az egészből, alig várjuk, hogy elinduljon a sorozat!

Szólj hozzá

KOMMENTEK BEZÁRÁSA

Még több friss