1 perc CosMosoly: Bemutatjuk Bella és Edward kislányát!

Néhány órája kerültek elő az első családi fotók Edwardról, Belláról és Renesmee-ről: a kislányt a csodaszép és nagyon édes 11 éves Mackenzie Foy alakítja majd!

2012.06.14. 13:06
Central Médiacsoport Zrt.
0 Megosztás

Oszd meg a cikket

1 perc CosMosoly: Bemutatjuk Bella és Edward kislányát!

1 perc CosMosoly: Bemutatjuk Bella és Edward kislányát!

1 perc CosMosoly: Bemutatjuk Bella és Edward kislányát!

Fotó megosztása:

A kis csaj már 4 éves kora óta modellkedik: a Ralph Lauren, a Guess és a Gap kapmányaiban is szerepelt már, sőt, korán felfedezték a színészi tehetségét is. Játszott a Hawaii Five-0 és a FlashForward – A jövő emlékei című sorozatokban is, és már most leszerződtették egy horrorhoz, amit a Fűrész-filmek rendezője készít majd.

Renesmee egyébként nagyon érdekes karakter lesz majd a Hajnalhasadásban: a félig vámpír, félig ember lány szíve vért pumpál, a bőrének érintése forró, a napfényben viszont szikrázik, de nem olyan erősen, mint az igazi vámpíroknak, ezért nappal is mehet emberek közé. Az ereje olyan hatalmas, mint a vámpíroknak, a látása és a hallása viszont átlagos. Ihat vért és ehet emberi kaját is, de a vért persze jobban szereti. Ja és a legfurcsább: iszonyú gyorsan fejlődik, így 7 éves korára már úgy néz majd ki, mintha 17 lenne. A rendező elárulta, hogy Mackenczie-t digitálisan öregítik majd meg ezekhez a jelentekhez. Reméljük nem lesz nagyon gagyi a végeredmény, mondjuk mi így is, úgy is megnézzük majd a filmet! És most muszáj megkérdeznünk: szerintetek az apjára, vagy az anyjára hasonít jobban a kis Renesmee?

Jó, és most nézzük meg ezt a csodás kis videót a Hajnalhasadás első részéből, amikor Jacobnak “bevésődik” Renesmee:


Official Breaking Dawn [Part 1] – Jacob Black… by Spicypasta02

Szólj hozzá

KOMMENTEK BEZÁRÁSA

Még több friss