Hurrá, itt az új Szívek szállodája!

Hallottál már a Bunheadsről? Nemrég indult a sorozat, és a legendás Gilmore-csajok kitalálója készíti! Készülj, nyári kikapcsolódásnak szuper lesz!

2012.06.19. 07:06
Central Médiacsoport Zrt.
0 Megosztás

Oszd meg a cikket

Hurrá, itt az új Szívek szállodája!

Amy Sherman-Palladino vadiúj szappanoperája egy olyan táncoslányról szól, akit már nem igazán akarnak foglalkoztatni Las Vegasban, ezért gondol egyet, és hozzámegy ahhoz a pasihoz, aki már régóta epekedik iránta. A fura és hirtelen házasságkötés után aztán elmegy vele a srác szülővárosába, Paradise-ba, ahol megkezdődnek a kalandok.

A sorozat ugyanazt az ismerős kisvárosi feelinget hozza: és ahogy Stars Hollow-ban, itt is szinte minden sarkon fura szerzetekbe lehet botlani. Rengeteg benne a poén, és itt is alap a sok-sok pörgős párbeszéd, akárcsak a Szívek szállodájában.

Hol tart a sorozat? A Bunheads még csak 2 hete kezdődött, eddig két részt adtak le az ABC Family-n, és további 8 rész várható a nyáron.

Kik játszanak benne? A szereplők többsége nem annyira ismert, de mégis van valaki, aki miatt még erősebb a Gilmore Girls-ös kapocs. Ugyanis a főszereplő csaj anyósát nem más alakítja, mint Lorelai anyja, Emily Gilmore!

Szólj hozzá

KOMMENTEK BEZÁRÁSA

Még több friss