2012.06.19.@ 18.06

Scarlett dobja a pasiját Bradley miatt

Emlékszel a Nem kellesz eléggé című filmre, amiben a két színész egymásba gabalyodott? Nagyon úgy tűnik, hogy az életben ugyanígy nem tudnak egymásnak ellenállni!

Central Médiacsoport Zrt.
0 Megosztás

Oszd meg a cikket

Scarlett dobja a pasiját Bradley miatt

Ha esetleg nem ugrana be, itt egy részlet a fimből:

A romantikus vígjátékban annak ellenére összejöttek, hogy Bradley a szerepe szerint nős volt. Úgy látszik, a valóságban sem tartja őket vissza az a tény, hogy az egyikük párkapcsolatban él. Hiszen Scarlett már hónapok óta együtt van a párjával, Nate Naylorral, ám ennek ellenére nem utasított vissza egy izgalmas randit a szexi színésszel.

A páros hétfő este vacsorázott együtt a Bel Air nevű étteremben, és szemtanúk szerint nagyon hevesen flörtöltek egymással. Az egyébként is forró hangulatban pedig csak olaj volt a tűzre, hogy megittak egy üveg vörösbort. Scarlett emiatt hangosan kacagott Bradley minden viccén, ő pedig igazán élvezte a helyzetet. Már a közös filmforgatás óta vibrál közöttük a levegő, de talán csak most jött el az ő idejük! Már csak az a kérdés, hogy a Bosszúállók sztárja emiatt a fellángolás miatt dobja-e a pasiját, vagy mégsem kell neki eléggé a világ leghírhedtebb szívtiprója?

Szólj hozzá

KOMMENTEK BEZÁRÁSA

Még több friss