“Friendship Never Ends?” Így készül a Spice Girls-musical

Idén karácsonykor mutatják be Londonban a Viva Forever! című zenés darabot, amit a Spice Girls sztorija ihletett. A csajok össze is ülnek ma este egy sajtóesemény erejéig, de a kapcsolatuk már egyáltalán nem a régi…

2012.06.26. 12:06
Central Médiacsoport Zrt.
0 Megosztás

Oszd meg a cikket

“Friendship Never Ends?” Így készül a Spice Girls-musical

Tizennyolc évvel ezelőtt álmodta meg ez az öt angol csajszi, hogy meghódítják a világot, és megmutatják, mit jelent az igazi a barátság, vidámság és persze a Girl Power. De hiába dolgoztak együtt a Viva Forever-musicalen (khm… persze csak emailen és közvetítőkön keresztül), Posh, Scary, Ginger, Sporty és Baby már egyáltalán nem lógnak együtt.

Mel B és Victoria például már 2 teljes éve nem is szólnak egymáshoz: egész pontosan azóta, hogy a banda egykori vad csajszija megkérte a focistafeleséget, hogy adjon neki kölcsön egy saját tervezésű ruhát. Vic visszautasította a kérést, és nem sokkal az eset után arról mesélt egy magazinnak, hogy legszívesebben elfelejtené a Spice Girls-ös éveket, amelyek szerinte “nagyon cikik” voltak. Sőt, az is kiderült nemrég, hogy felléphettek volna idén II Erzsébet jubileumi partiján, de Vic arra hivatkozva, hogy túl sok a dolga, lemondta az összes próbát, így elmaradt a koncert is… Ez azért durva, nem?

Azt ajánljuk Mrs Beckham-nek, hogy hallgassa meg a ma esti esemény előtt a Who Do You Think You Are (Mit képzelsz, ki vagy te) című dalt, lazuljon be egy picit és aztán partizzanak egy nagyot öten a Wannabe-ra, amivel annak idején még ők tanítottak meg bennünket arra, hogy semmi sem fontosabb az öribariságnál!

Szólj hozzá

KOMMENTEK BEZÁRÁSA

Még több friss