2012.06.27.@ 12.06

Adam Levine félmeztelenül bokszol

Hm, szóval így dolgozza fel egy igazi férfi a szakítást: a One More Night című videóban a Maroon 5 énekese félmeztelenül bokszol, csak úgy folyik a macsó vér és az izzadság, miközben a barátnője szépen lelép otthonról.

Central Médiacsoport Zrt.
0 Megosztás

Oszd meg a cikket

Adam Levine félmeztelenül bokszol

Eddig sem Adam, sem a csini Victoria’s Secret-modell, Anna Vyalitsyna nem nyilatkozott arról, miért is szakítottak, de ebből a friss klipből talán kiderül.

A szomorú szerelmi sztori a következő: Adam túl sokat dolgozik, csak az edzésen és a bokszon jár az esze, miközben a barátnője (akit Minka Kelly alakít) otthon süt-főz és a bébijükre vigyáz. Amikor a srácnak fontos mérkőzése lesz, és szexin lassított felvételeken kidekorálják az arcát a bokszkesztyűvel, a lány összepakol otthon, és mire Adam hazaér, már nem is marad semmi a kecóban, csak egy akvárium. Lehet, hogy sok a fellépés, szereplés és a turnézás miatt lett vége Adam és Anna között is a nagy szerelemnek? Ez könnyen lehet, de azért nem kell nagyon sírni: Adam felsőteste láthatóan még most is nagyon izmos, a hangja ugyanolyan szexi, és nem csodálkoznánk azon, ha Minkával a forgatás után megünnepelték volna valamivel az első közös estéjüket…

Szólj hozzá

KOMMENTEK BEZÁRÁSA

Még több friss