Adele-t egy pasi miatt hagyták el

Rengeteg kitalált sztorit hallottunk már arról, ki lehet Adele titokzatos exe, aki azokat a szívfájdító dalokat ihlette. Egy friss életrajzból most az derül ki, hogy a srác igazából egy másik fiú miatt lépett le…
 

2012.06.30. 05:06
Central Médiacsoport Zrt.
0 Megosztás

Oszd meg a cikket

Adele-t egy pasi miatt hagyták el

Marc Shapiro új könyvéből, az Adele: The Biography-ból még az is kiderül, hogyan ismerkedett meg az énekesnő a titokzatos sráccal. “A lány 18. születésnapi partiján vallottak egymásnak szerelmet – áll a könyvben. – Adele tudta, hogy a fiú biszexuális, de úgy gondolták, ettől még boldog lesz a kapcsolatuk.” Az affér viszont sokkolóan rövid ideig tartott: “Négy órával azután, hogy összejöttek, a fiú már le is lépett a buliból, még hozzá Adele egyik meleg haverjával.”

Igen, jól olvastad:négy óra múlva! Ez épp annyi idő, amíg rendesen megszárad a körömlakkod, vagy amíg végignézed A gyűrűk ura első részét (na jó: a rendezői változatot), de ki gondolta volna, hogy ennyi ideig tarthat életed egyik legfontosabb kapcsolata?! Mi nem igazán tudunk hinni az életrajz szerzőjének, de bármi is legyen az igazság, a lényeg az, hogy Adele már túltette magát a csalódáson, és hónapok óta boldog egy helyes, kedves pasi mellett!

Szólj hozzá

KOMMENTEK BEZÁRÁSA

Még több friss