2012.07.02.@ 13.07

Spoiler: Jön a True Blood legszívszorítóbb epizódja

Oké, ez most tényleg fontos spoiler lesz, szóval ha nem akarod tudni, hogyan alakul majd Eric és Pam kapcsolata, ne is olvass tovább!

Central Médiacsoport Zrt.
0 Megosztás

Oszd meg a cikket

Spoiler: Jön a True Blood legszívszorítóbb epizódja

Nem épp a szentimentalizmusáról híres Pam, a True Blood legdivatőrültebb vámpírcsaja, de a sorozat következő részében zokogni fog: Eric ugyanis megszakítja vele a kapcsolatot. Az nem titok, hogy a lány enyhén szólva rajong a teremtőjéért, a szőke vikingsrácért, de most, hogy a fickó komoly életveszélybe kerül, megszünteti azt a különös, nagyon szoros kötődést, ami több száz éve tart közöttük.

“Amikor olvastam a forgatókönyvet, kitört belőlem a sírás – mesélte egy online magazinnak Kristin Bauer van Straten, aki Pamet alakítja. – Bőgtem az íróasztalomnál, bőgtem a próbán, és bőgtem a kamera előtt is, mert ez a jelenet nem csak Pamről szól, hanem rólam is. Szóval amit a nézők látnak majd, az kivételese nem színészkedés lesz, hanem 100%-ban én…” Arról, hogy kitől kellett ilyen fájdalmas búcsút vennie a múltban, a színésznő nem beszélt, de mi már készítjük a százas zsepit!

Szólj hozzá

KOMMENTEK BEZÁRÁSA

Még több friss