2012.07.03.@ 05.07

Adam Levine Keira Knightley-val kavar

A Maroon5 frontembere nem sokáig szomorkodott a szakítása után, máris egy olyan gyönyörű lánnyal mászkál kézenfogva, mint Keira Knightley!

Central Médiacsoport Zrt.
0 Megosztás

Oszd meg a cikket

Adam Levine Keira Knightley-val kavar

Úgy szorítják egymás kezét, mintha sosem akarnák a másikat elengedni, az arcukon pedig izgatott mosoly látszik, mintha csak azt fürkésznék, hogy a külvilág mit szól a kapcsolatukhoz. Hát igen, eléggé meglepő ez a jelenet, hiszen még egy hónapja sincs, hogy Keirát eljegyezte a pasija!

Na jó, el kell áruljuk, hogy Adam bármennyire is szexi, a színésznő nem dobta miatta a pasiját, csupán egy film kedvéért alakítanak szerelmespárt. A Can a Song Save Your Life című moziban Keira és Adam New Yorkba költöznek, hogy beindítsák zenei karrierjüket, ám a srác végül dobja a lányt, mert inkább egyedül szeretne boldogulni. Úgy látszik, az énekest üldözi ez a szerep, ugyanis, ahogy arról múlt héten írtunk, a legújabb klipjében is azért marad egyedül, mert a barátnője nem bírja tovább, hogy csak a munkájával van elfoglalva. Mindenesetre nagyon várjuk már, hogy színészként is megnézhessük, mit tud!

Szólj hozzá

KOMMENTEK BEZÁRÁSA

Még több friss