2012.07.03.@ 18.07

Top 3 TomKat-válási elmélet

Már az is meglepő volt, hogy megesküdtek, aztán a házasságukat végigpletykálták, amikor pedig bejelentették a válást, elindultak a találgatások. Vajon miért szakított Tom és Katie?

Central Médiacsoport Zrt.
0 Megosztás

Oszd meg a cikket

Top 3 TomKat-válási elmélet
Katt a galériára!
7 fotó

Top 3 TomKat-válási elmélet

1 of 7
2 of 7
4 of 7
5 of 7
6 of 7
7 of 7

  2 of 7
Top 3 TomKat-válási elmélet

Nem tudjuk, hogy csak a külvilágnak mutatták, vagy tényleg ilyen felhőtlenül érezték magukat, mindenesetre voltak jó pillanataik!

  4 of 7
Top 3 TomKat-válási elmélet

Bár Katie-nek a legjobb pillanata az volt, amikor levette a jegygyűrűjét!

  5 of 7
Top 3 TomKat-válási elmélet

Ha Sofia Vergara anno átmegy a vizsgán talán most ő lenne a felesége.

  6 of 7
Top 3 TomKat-válási elmélet

Vagy esetleg Scarlett Johansson!

  7 of 7
Top 3 TomKat-válási elmélet

Vajon Katie megkapja Suri teljes felügyeleti jogát?

(Képek forrása: Profimedia – Red Dot)

 

1. Katie azért hagyta el Tomot, mert nem szeretné, ha Surit még jobban bekebelezné a Szcientológia egyház, és ezért inkább lelép vele (már ha neki ítéli majd a bíróság.) Egyébként pedig nem is Tomtól van, hanem Chris Kleintől. (Ó, milyen szép pár volt Katie és Chris!)

2. Igazság szerint csak 5 év házasságra szólt a szerződésük: Tom mindenáron szerette/szeretné eltitkolni, hogy valójában meleg, ezért keresett magának egy feleséget. Az első lehetőségként Nicole Kidman után a bombanő, Sofia Vergara merült fel, de ő nem ment át a vizsgán (nem is tudott arról, hogy az első randin tesztelik: pechére – vagyis inkább szerencséjére beszólt valamit a szicentológusokra). A második alany Scarlett Johannson lett, de ő sem felelt meg a kívánalmaknak, így esett a választás végül Katie-re. A szerződés szerint 5 évig kellett házasságban élniük, ezért cserébe sok pénzt és filmes lehetőségeket kaphat, ha pedig szül egy gyereket, extra bónusszal távozhat a házasságból.

3. Katie valójában nagyon is szerelmes (volt) Tomba, de nem tudja elviselni, hogy nem ő a legfontosabb számára, hanem a Szcientológia, így nem tud együttélni vele tovább. Bár ez tűnik a legkevésbé valószínűnek, sosem lehet tudni…

Szerinted melyik megoldás fedi a valóságot?

Szólj hozzá

KOMMENTEK BEZÁRÁSA

Még több friss