2012.07.06.@ 04.07

Nekünk is van Kirsten Dunstunk!

Gondolkodtál már azon, milyen lehet egy híresség hasonmásaként élni? Nemrég rendezték meg a Look A Like 2012-es nemzetközi hasonmás-versenyt, amit egy magyar lány, Szecskó Rita nyert meg! Ő aztán tudja, milyen egy hasonmás élete…

Central Médiacsoport Zrt.
0 Megosztás

Oszd meg a cikket

Nekünk is van Kirsten Dunstunk!

Mikor mondták először, hogy hasonlítasz Kirstenre?
17 éves voltam, amikor az egyik ismerősöm mondta, hogy úgy nézek ki, mint a Hajrá, Csajok! pom-pom csapatának kapitánya, akit Kirsten alakított, majd 1-2 évvel később a kollégiumi szobatársaim mondták újra, hogy nagyon hasonlítok az Interjú a vámpírral női főszereplőjére. Majd miután vöröses hajam lett, egyre több csoporttársam hajtogatta, mennyire hasonlítok a Pókember barátnőjére, Mary-Jane Watson-ra!

Biztos vannak vicces sztorik is, amelyek a hasonlóságból fakadtak!
Sokat tudnék mesélni! Egyszer például a metrón utazva hallottam egy anyukát, ahogy a kisfiának mutogatott: “Nézd, ott a néni a Pókember-ből!” Mivel a turizmus-vendéglátás területén dolgozom, naponta találkozom magyar és külföldi vendégekkel egyaránt. Sokan nem tudják közülük, honnan is vagyok olyan ismerős. Ilyenkor tréfásan megjegyzem, hogy biztosan a TV-ből… Egyik ilyen alkalommal egy külföldi vendégünk olyannyira szószerint vette, hogy teljesen komolyan visszakérdezett, mit is keresek én itt, hogy kerültem ide Amerikából…

Folyamatosan követed, hogy éppen hogyan hordja a haját, milyen ruhákat visel?
Bár követem a róla szóló híreket, figyelem az épp aktuális kinézetét, tudatosan nem teszek azért, hogy hasonlítsak rá. Nem olyan régen Londonba költöztem, ahol ő maga is gyakran megfordul. Itt egyébként hasonmás-ügynökségek működnek kifejezetten azért, hogy egy-egy eseményen helyettesíthessék a sztárokat. Már jelentkeztem is egy-két irodához, ahol megjegyezték, tényleg mennyire hasonlítok rá. Szerintem nekem is lenne esélyem, főleg, hogy testalkatban is, megjelenésre, magasságban is hasonlítunk, ráadásul korban csupán három év a különbség közöttünk.

Miben segített neked a verseny?
Amikor megláttam, hogy a Casting.net (egy tehetségekkel foglalkozó weboldal) sztárhasonmás-versenyt rendez, megragadtam az alkalmat és jelentkeztem. Régóta kutattam egy ilyen lehetőség után, ahol végre „hivatalosan” is megmutathatom, hogy hasonlítok a színésznőre. A nyeremény egy átalakítással egybekötött fotózás volt a saját országodban, ahol igazán jól éreztem magam és a képek is szuperül sikerültek. Nagyon hálás vagyok ezért a főszervezőnek, Farkas Andreának, valamint a közreműködő stáb összes tagjának!

Fotók: Daniel Bati / Viktor Megyeri – www.s1studio.hu
Fotó asszisztens: Adam Molnar
Styling: Eszter Mirtusz Bakos
Smink: Agi Pacsuta
Haj: Ágnes Takács

Szólj hozzá

KOMMENTEK BEZÁRÁSA

Még több friss