Soha többé rossz fotóarc!

Utálod, hogy folyton olyan képeken jelölnek be, amelyeken rosszul nézel ki? Fogadd meg tanácsainkat, és nem készül rólad több béna fotó!

2012.07.06. 15:07
Central Médiacsoport Zrt.
0 Megosztás

Oszd meg a cikket

Soha többé rossz fotóarc!

1. Gondolj szép dolgokra!
Ha valami kellemes dologra gondolsz, miközben fotóznak, az kiül az arcodra. Az eredmény: természetes mosoly és csodás kép!

2. Gyakorolj!
Ha keskeny ajkad van, csücsöríts finoman, és nyisd ki egy kicsit a szád – ettől teltebbnek tűnik majd. Millió ilyen trükk van, amelyekre magadtól is rájössz, ha gyakorolsz egy kicsit a tükör előtt.

3. Csak egyszerűen
Attól még, hogy tudod, mi áll jól és mi nem, ne pózolj görcsösen. Próbálj meg természetes maradni, így a természetes kisugárzásodtól fog ragyogni a fotó!

4. Figyelj a tartásodra!
Ha akkor fényképeznek, amikor ülsz, nagyon fontos, hogy kihúzd magad – így hosszabbnak, karcsúbbnak tűnik a törzsed.

5. Kezeket a csípőre!
A legszebb sziluettet akkor éred el, ha a kezedet a csípődre teszed. Ettől keskenyebbnek tűnik a derekad, vékonyabbnak a karod, sőt a gyűrűk és a karkötők is jobban érvényesülnek a kezeden.

6. Sminkelj megfelelően!
Ha tudod, hogy sok kép készül majd rólad egy buliban, mindenképpen legyen nálad púder vagy mattító papírlapocskák – az átfényesedett bőrt ugyanis a kamera sokkal jobban kihozza. A másik dolog, amire érdemes odafigyelned, hogy a színek viszont kicsit tompábbak a fotókon. Szóval most nyugodtan felvihetsz az arcodra kicsivel több pirosítót, használhatsz élénkebb színű rúzst vagy szemfestéket.

7. Szuper gép
Persze az a legjobb, ha a képek egy igazán profi fényképezőgéppel készülnek!
Cosmo-tipp: A Nikon COOLPIX S3300 intelligens portré rendszere a mosolyidőzítő, a pislogásmentesítés és a bőrlágyító funkciók segítségével biztosítja, hogy mindenki a legjobb formáját hozza a fényképeken!

Szólj hozzá

KOMMENTEK BEZÁRÁSA

Még több friss