2012.07.09.@ 18.07

Sarah Jessica Parker boszorkánynak áll

Emlékszel még a Hókusz pókusz című horror-vígjátékra, amiben SJP egy szexi és butácska boszit alakított? Képzeld, bejelentették, hogy készül a folytatás!

Central Médiacsoport Zrt.
0 Megosztás

Oszd meg a cikket

Sarah Jessica Parker boszorkánynak áll

A három lökött és nagyon szórakoztató nővérről szóló sztorit tizenkilenc évvel ezelőtt mutatták be, és azóta nagyjából minden Halloweenkor leadják a tévében is, szóval tuti belefutottál már te is. Az eredeti moziban SJP-n kívül Bette Middler és Thora Birch is játszott, és olyan poénok voltak benne, amelyeken még ma is nevetünk (arra emlékszel, amikor Binx, a macska azt mondja: “Bocs, hogy késtem, de 300 évig arra vártam, hogy egy szűz meggyújtsa a gyertyát!”).

Hogy lecserélik-e a stábot, azt még nem tudjuk, csak a folytatás címét árulták el, íme: Hocus Pocus 2: Rise of the Elderwitch (vagyis: A Vén banya tündöklése). Mi irtóra bírnánk, ha SJP alakítaná a boszit: annál is inkább, mert a Hókusz pókusz forgatása óta kiderült, hogy a színésznő felmenői között tényleg volt egy Salemben élő nő, akit sajnos 1692-ben kivégeztek boszorkányság vádja miatt.

Ha SJP tényleg visszatérne a második részben, reméljük elénekli majd ezt a gyerekeket csalogató dalt:

Szólj hozzá

KOMMENTEK BEZÁRÁSA

Még több friss