2012.07.13.@ 11.07

Robert Pattinson a Ti kérdéseitekre válaszolt

Ilyen még soha nem volt: néhány napja felmerült a lehetőség, hogy ti, a magyar Cosmo-csajok interjúkérdéseket küldhettek a világ egyik legdögösebb pasijának, sztárbloggerünk, Návai Anikó pedig továbbította is neki, mire vagytok kíváncsiak…

Central Médiacsoport Zrt.
0 Megosztás

Oszd meg a cikket

Robert Pattinson a Ti kérdéseitekre válaszolt

Anikó a napokban Robert Pattinsonnal találkozott, és ahogy ígérte, továbbított neki néhányat a kérdéseitek közül, amelyeket a Cosmopolitan.hu Facebook-oldalán keresztül küldtetek! A CosmoWood blogon már meg is találhatjátok Rob első válaszatit, íme az első:

“Csomós Eliz:

Hogy látjátok egymást Kristennek: az első Twilight-film forgatása óta változtatok-e valamiben, és ha igen miben?

Rob: Kristen nem változott sokat, csak idősebb lett. Mindig megvolt a kellő önbizalma, Csak sokan nem vették észre az elején, hogy mekkora önbizalma van. Az egyetlen különbség, ami nekem szemet szúrt, a divat… Ez valahogy nem volt nekem benne a képben, amikor megismerkedtünk, hogy annyira megőrülne a divatért, hogy nem birja ki a párizsi divathét nélkül. Erre nem számitottam. Mostanában mindenki ezt piszkálja, hogy Kristen mennyit változott… Szerintem meg semmit. Már akkor, mikor az első Twilight filmet csináltuk, nekiment a rendezőnek, a producereknek, és kerek-perec megmondta, mit hogy akar csinálni. És 17 éves volt. Mindig tökös csaj volt.”

 

A folytatásért klikk IDE!

Szólj hozzá

KOMMENTEK BEZÁRÁSA

Még több friss