2012.07.24.@ 11.07

Emma Watson erotikus szerepre készül

Ha igazak a pletykák, Emma Watson játssza a női főszerepet az év sikerkönyvéből készülő moziban, A szürke ötven árnyalatában.

Central Médiacsoport Zrt.
0 Megosztás

Oszd meg a cikket

Emma Watson erotikus szerepre készül

Felmerült már Mila Kunis, Selena Gomez és Kristen Stewart neve is, de úgy tűnik Emma lett a befutó. (Ezzel legalább kiléphet majd a stréber varázsló kislány skatulyájából.) Az író, E.L. James szerint Mila túl idős a szerephez, Selena Gomez túl fiatal, Kristen Stewart pedig azért nem jó, mert Robert Pattinson versenyben van a férfi főszerepért, és nem szeretné őket újra egy filmben látni. 
A szürke ötven árnyalata Seattle-ben játszódik, ahol egy fital, naiv lány, Anastasia interjút készít a milliomos Christiannel. A lány persze beleszeret, és alkut kötnek, hogy az engedelmesen teljesíti a férfi minden kívánságát. A történet tele van érzelmi és szexuális megaláztatásokkal, amelyeket a lánynak el kell tűrnie, ha a Christiannel szeretne lenni. De a sztori végül happy enddel zárul!

Már csak arra vagyunk kíváncsiak, hogy ki alakítja Christiant! Állítólag Robert Pattinson, Ryan Gosling, Ian Somerhalder és Henry Cavill neve jöhet szóba.

Szólj hozzá

KOMMENTEK BEZÁRÁSA

Még több friss