2012.07.30.@ 10.07

Miért Szilágyi Áron az új kedvencünk?

Mert neki köszönhetjük az első olimpiai aranyat idén! Mert még csak 22 éves! Mert amellett, hogy egyetemista, kiváló sportoló … és ma mindenki róla beszél!

Central Médiacsoport Zrt.
0 Megosztás

Oszd meg a cikket

Miért Szilágyi Áron az új kedvencünk?

Szeretjük, mert okos:

A mai nap kedvenc sportolója Szilágyi Áron több mint tíz éve forgatja a kardot, tehát azt is mondhatnánk, végigjárta az utat, megérdemelte a győzelmet. Ami miatt külön szeretjük, hogy a jó sportoló mellett a jó tanuló címet is birtokolta: matekból is több versenyt megnyert.

Szeretjük, mert céltudatos:

1990 januárjában született, és már egészen fiatal kora óta számos sportsikerrel büszkélkedhet. A horoszkópja szerint bak, ami céltudatosságot és határozottságot sejtet. Aki látta tegnap este kardozni biztosan egyetért, szegény olasz ellenfelét olyan gyorsan hozta hét nullás (!) helyzetbe, hogy még levegőt se nagyon volt ideje venni!

Szeretjük, mert nagy utazó:

Áron igazi világjáró (tehát Cosmopolita, haha), legutóbb Chicagóban a férfi kardozók olimpia előtti utolsó világkupa-versenyén járt, ahonnan szintén aranyéremmel tért haza.

Szeretjük, mert családszerető:

Áron szüleivel és két testvérével a Budapesttől északkeletre lévő Hévízgyörkön él, természetesen mikor nem utazik épp a soros világverseny miatt.

Szeretjük, mert … hát mert cuki:

Nézzétek meg a lenti képet! Ellenvélemény? Na ugye.

Szólj hozzá

KOMMENTEK BEZÁRÁSA

Még több friss