2012.08.16.@ 16.08

Rihanna Chris Brown után sír?

Zokogva adott interjút az énekesnő a barbadosi otthonában: többek között arról mesélt, hogy Chris volt a legjobb barátja, és amióta szakítottak, iszonyúan magányos…

Central Médiacsoport Zrt.
0 Megosztás

Oszd meg a cikket

Rihanna Chris Brown után sír?

Rihanna még soha nem nyilatkozott ilyen őszintén, de Oprah Winfrey-nek, a világ leghíresebb talk show-sztárjának most kiöntötte a szívét. Bár a teljes beszélgetést még nem mutatták be a tévében, az előzetesből is megdöbbentő dolgok derülnek ki: RiRi például azt meséli, hogy amikor az exe, Chris megverte őt, nem az volt az első gondolata, hogy meg kell szabadulni a sráctól, hanem az, hogy a fiúnak problémái vannak, és segítenie kell neki.

„Mindenki utálta őt, és úgy bántak vele, mintha egy szörnyeteg lenne. Persze, elkövetett egy óriási hülyeséget, de ez is csak azt mutatja, hogy milyen nagy szüksége van a segítségre. Nagyon aggódtam érte.” A Grammy-díjátadót megelőző estéről, amikor az a borzalmas bántalmazás történt, az énekesnő így beszélt: „Megalázó volt, össze voltam zavarodva, és attól féltem legjobban, hogy elveszítem a legjobb barátomat…”

A felvételeken látszik, hogy RiRi sírva is fakadt, és bár még nem tudjuk, hogy ennek mi volt az oka, de a trailerben Oprah felteszi neki azt a kérdést is, hogy mit gondol, Chris-e élete nagy szerelme. A beszélgetés után egyébként Oprah a következőket mesélte az énekesnőről: „Mielőtt találkoztuk volna, azt hittem Rihannáról, hogy csak egy nagy szájú, vagány, kemény csak. De ennek épp az ellenkezője igaz: nagyon komoly, nagyon érzékeny, és nagyon sérülékeny ez a lány. Rémisztő, hogy bármennyire is híres vagy, és bármennyien imádnak is, mennyire magányos életed lehet…”

Szólj hozzá

KOMMENTEK BEZÁRÁSA

Még több friss