2012.08.28.@ 18.08

Cicik és New York: a világ egyik legfurább tüntetése

A Nemzeti Legyél Topless Napon (igen, már ilyen is van!) több félmeztelen nő vonult fel az amerikai nagyvárosban, hogy egy szerintük nagyon fontos dologra hívják fel a világ figyelmét.

Central Médiacsoport Zrt.
0 Megosztás

Oszd meg a cikket

Cicik és New York: a világ egyik legfurább tüntetése

Karen Heaven, aki a cicis tüntetést szervezte, úgy érzi, hogy a világ legigazságtalanabb dolga, hogy a csajok nem mászkálhatnak fedetlen mellbimbókkal az utcán. Pedig milyen remek ötlet, nem? Haha, biztosan te is sokszor ábrándoztál már arról, milyen szuper lenne himbálózó cicikkel flangálni a plázában, ücsörögni az étteremben, vagy a szintén félmeztelen anyukáddal sétálgatni a parkban, de persze a topless-harcosoknak is joguk van ahhoz, hogy véleményt nyilvánítsanak. „Szerintünk nincs semmi szégyellnivaló a bimbókban! – mondja Karen. – A kutyámnak is van hat, nekem pedig kettő, de ha megmutatom őket nyilvános helyen, börtönbe is csukhatnak! Emberek, 2012 van – hol élünk?”

Az egyik lelkes tüntető

Karennek persze nem túl sok követője van: vele együtt összesen kb. 20 nő gondolta még úgy, hogy ideje szabadjára engedni a ciciket, de a felvonuló kis tömeget több félpucér pasi is elkísérte útján (biztosan csak azért, hogy kifejezzék szimpátiájukat), és persze rengeteg fickó megállt az utcán fotózni és nagyokat füttyenteni. Ők bizonyára nagyon örülnének, ha a topless-tüntetők elérnék a céljukat, és minden nő fedetlen keblekkel mászkálna ezentúl az utcákon!

Szólj hozzá

KOMMENTEK BEZÁRÁSA

Még több friss