Ez már tuti: Ryan Gosling nem játszik a 50 Shades-ben

Sajnálattal közöljük a tragikus hírt: Ryan nem fog bőrtangában, ostorral a kezében kamera elé állni, mert a stúdió nem őt választotta Christian Grey szerepére A szürke ötven árnyalat című filmbe. De akkor kit?

2012.08.30. 12:08
Central Médiacsoport Zrt.
0 Megosztás

Oszd meg a cikket

Ez már tuti: Ryan Gosling nem játszik a 50 Shades-ben

A választ persze még mindig sűrű-sűrű homány fedi, de a legnagyobb esélyes minden fontos filmes magazin szerint Henry Cavill, a Tudorok sztárja, aki eddigi pályafutása alatt is sokat meztelenkedett.

Henry Cavill

De nem csak ez szól mellette, hanem az a tény is, hogy egyre több esélyes kiesett a versenyből. Shia LaBeouf például azért, mert elvállalt egy másik erotikus szerepet Lars von Trier új filmjében, Matt Bomer pedig azért nem lehet Christian, mert időközben bevallotta, hogy meleg, és a stúdió szerint így nehéz lenne dögös heteró szerepet osztani rá. Maradt tehát a két vámpíros sorozatszereplő (Ian Somerhalder és Alexander Skarsgard), akik a szakértő filmguruk szerint nem elég tehetségesek egy ilyen nagy volumenű szerephez, és a már említett Henry Cavill, aki egyébként a következő Superman filmben is főhőst alakít. Te kit látnál legszívesebben Christian Grey szerepében?

Ian Somerhalder

 


Alexander Skarsgard

Szólj hozzá

KOMMENTEK BEZÁRÁSA

Még több friss