2012.08.31.@ 13.08

Életveszélyes tweetek

Elképesztő, milyen kegyetlenek tudnak lenni az emberek: a kommentelők kergették öngyilkosságba az ausztrál Topmodell leszek! egyik zsűritagját, aki az utóbbi időben épp az internetes trollok ellen kampányolt. A nő szerencsére életben van, de kórházban kezelik…

Central Médiacsoport Zrt.
0 Megosztás

Oszd meg a cikket

Életveszélyes tweetek

Charlotte Dawson egy világhírű ex-modell, aki rengeteget szerepel az ausztrál tévében, és egy cuki, életvidám nő: el nem tudjuk képzelni, hogy bárkinek ártana. Amióta viszont egy műsorban arról beszélt, milyen veszélyesek szerinte azok az internetes zaklatók, akik névtelenül fröcsögnek különböző oldalakon, és ocsmányságokat üzengetnek a sztároknak, ő vált a netes trollok céltáblájává. A 46 éves Charlotte-ról több megalázó fotós mém készült azóta, és amiatt is bántották, hogy miért nincs még mindig gyereke, és idézhetetlen stílusban gyalázták több százan, a leggyakoribb fordulat pedig persze az volt, hogy „dögölj meg”.

 

Charlotte néhány hétig bírta a támadásokat, majd tegnap ezt írta ki a falára: „Remélem ezzel véget tudok vetni ennek a borzalomnak… Most ti győztetek.” A rendőrség nem árulta el, mi történt a nővel, csak annyit lehet tudni, hogy öngyilkossági kísérletet hajtott végre, és most is kórházban fekszik. A mocskos történetnek viszont még most sincs vége: az elmúlt 24 órában rengeteg új üzenet lepte el a lány falát, képzelheted, milyen undorító stílusban. A zaklatók után már nyomoznak, és ha elkapják őket, 3 évre is lecsukhatják őket – bár szerintünk ennél sokkal többet érdemelnének.

Szólj hozzá

KOMMENTEK BEZÁRÁSA

Még több friss