2012.09.03.@ 11.09

Az új kedvenc pasink: Ted

Az év egyik legőrültebb filmje már nálunk is fut a mozikban, és igaz, hogy olyan dögös csaj játszik benne, mint ehavi címlaplányunk, Mila Kunis és olyan szexi pasi, mint Mark Wahlberg, de tuti, hogy a kedvenced mégis a plüssmackó marad.

Central Médiacsoport Zrt.
0 Megosztás

Oszd meg a cikket

Az új kedvenc pasink: Ted

Ha már láttad te is a filmet, akkor érted, hogy miért: ez az életre kelt maci olyan, mintha egybegyúrták volna Beavist és Buttheadet, Tedet és Billt, és a Family Guy meg a Cleveland Show összes szereplőjét. A sztori szerint Mark Wahlberg még gyerekkorában azt kívánta, bárcsak életre kelne a kedvenc plüssállata: arra viszont nem számított, hogy ha valóra válik az álom, az azt jelenti, hogy egész életében ott dekkol majd a kamaszodó és a felnőtt mackó a lakásában – igen, még akkor is, amikor Mila Kunisszal komolyra fordulnak a dolgok, és a csaj szeretné, hogy a nagy szájú, lusta és szeretnivalóan tapló mackó kiköltözne a lakásból. Készülj fel a legkiakasztóbb és legbetegebb poénokra ezekkel a már most klasszussá vált Ted-mémekkel!

“Szeretném ha tudnád, hogy ha bármikor is megbántottalak, a szívem legmélyén igazából nem is érdekelt, mi van veled.”

“Hé haver, ezek mi vagyunk!” (Ted és Bill zseniális túrája)

3 – Az internetes tartalmak közel 40%-a pornó / „Huh, ezzel most azt akarod mondani, hogy lemaradtam az internet 60%-áról?”

Szólj hozzá

KOMMENTEK BEZÁRÁSA

Még több friss