2012.09.03.@ 12.09

Cosmo-nyomozás: Melyik született feleség játszott a CSI-ban?

Nem tudsz olyan celebet mondani, aki a CSI-sorozatok fennállása óta ne fordult volna meg a New York-i, a miami vagy épp a Las Vegas-i helyszínelők társaságában! Nem hiszed? Vannak fotós bizonyítékaink!

Central Médiacsoport Zrt.
0 Megosztás

Oszd meg a cikket

Cosmo-nyomozás: Melyik született feleség játszott a CSI-ban?

Azt például gondoltad volna, hogy nem csak egy szülifeli, de a Twilight-filmek két fontos szereplője, és a Maroon 5 teljes csapata is feltűnt már a nyomozós szériában? Íme a kedvenc vendégszereplőink:

Kevin Federline A helyszínelők hetedik évadában tűnt fel (704. epizód), és egy utcai bűnözőt alakított.

Nelly Furtado a New York-i helyszínelők 3. évadban, a 15. epizódban, szőke parókában lopott ruhákat az Ötödik sugárút legjobb üzleteiben!

John Mayer egy vegasi klubban énekelget, miközben folyik a nyomozás (rajongóknak: 7. évad, első rész)

Kellan Lutz egy dögös, kigyúrt srácot alakít (mi mást?), akit kihallgatnak a 7. epizódban. Egész pontosan másfél percig van képernyőn, de ez az egész 18. rész fénypotja!

Dakota Fanning is eldicsekedhet azzal a Twiligtos csajok előtt, hogy már játszott a CSI-ban: még az első évadban (a 7.részben) alakított egy kislányt, akit molesztáltak.

Maroon 5: a New York-i helyszínelőkben (5. évad 2. rész) zenélt Adam Levine és a többi srác: egy feszülős, szexi felsőben énekel a frontember, érdemes rákeresni erre az epizódra is!

Marcia Crossnak annyira bejött a CSI, hogy 3 epizódban is megfordult: természetesen mindben egy boldogtalan milliárdost alakít, akit gyilkosséggal gyanúsítanak: csekkold a Született feleségek sztárját az első évad 12. és 13. részében, és a 2. évad 11. részében!

Szólj hozzá

KOMMENTEK BEZÁRÁSA

Még több friss