Cosmo-tehetségkutató: keressük Hollywood hangját

Néhány színésznőnek olyan zseniális hangja van, hogy ideje lenne összedobniuk végre egy albumot – és persze most nem Cameron Diazra gondolunk, aki az Édes kis semmiségben előadta a legendás pénisz dalt, a legendásan hamis hangján!

2012.09.05. 11:09
Central Médiacsoport Zrt.
0 Megosztás

Oszd meg a cikket

Cosmo-tehetségkutató: keressük Hollywood hangját

5. Amanda Seyfried: Azon már meg sem lepődtünk, hogy Meryl Streepnek csodás énekhangja volt a Mamma Miában, hiszen az a nő egyszerűen mindenben perfekt, de amikor a szöszi Amanda kezdett el Abba-dalokat csiripelni, na arra felkaptuk a fejünket. Ahogyan a pasijával énekelte a Lay All Your Love On Me-t, az a film legszexibb jelenete volt!

4. Keira Knightley: Sokan piszkálják a csajt azért, hogy minden szerepben totál egyforma, de az biztos, hogy ebbe a dalba nem tud belekötni senki! A szerelem határaiban egy bárénekesnőt alakított, aki a második világháború alatt aranyozta be a pasik életét – mármint a dalaival, természetesen.

3. Scarlett Johansson: nem csak azért van köze a zenéhez, mert szerepelt Justin Timberlake egyik klipjében, hanem képzeld, azért is, mert pár éve kiadott egy klassz kis albumot, amin ráadásul még David Bowie is közreműködött!

2. Zooey Deschanel: már akkor feltűnt nekünk, milyen szuper hangja van, amikor a Mi a manóban? karácsonyi dalokat énekelt, de hallgasd csak meg, milyen csodásan énekel a She & Him nevű bandában!

1. Reese Witherspoon: a mai napig azt mondja, hogy élete legkeményebb melója volt A nyughatatlan, de ahogy ő énekel Johnny Casht, az felejthetetlen!

Szólj hozzá

KOMMENTEK BEZÁRÁSA

Még több friss