2012.09.05.@ 10.09

Új főszerkesztő az amerikai Cosmónál!

Kate White 14 év után úgy döntött, hogy otthagyja az amerikai Cosmopolitan főszerkesztői székét, így szeptembertől Joanna Coles vezeti a magazint.

Central Médiacsoport Zrt.
0 Megosztás

Oszd meg a cikket

Új főszerkesztő az amerikai Cosmónál!

Kate a 14 év alatt csodálatos munkát végzett, hiszen a Cosmo a világ legnépszerűbb és legnagyobb példányszámban eladott női magazinja, havonta összesen 18 millió olvasóhoz jut el, és 100 országban kapható! Bár óriási sikereket ért el a lap élén, mostantól írói karrierjére szeretne koncentrálni. Az új főszerkesztő, Joanna Coles korábban az amerikai Marie Claire-t szerkesztette hat éven keresztül, és emellett a magazinról szóló „Running in Heels” című valóságshow producere volt!


„A Cosmopolitan egy ikonikus brand, ami világszerte együtt él a nőkkel. Hogy én lehetek a főszerkesztő egy ilyen vezető magazinnál egy óriási kihívás és fantasztikus lehetőség. Végre én is beleírhatom magam a Cosmo-történelembe, és segíthetek a lányoknak abban, hogy magabiztosabbak és sikerebbek legyenek!” – nyilatkozta Joanna, aki Helen Gurley-Brown és Kate White után a harmadik főszerkesztő az amerikai Cosmónál!

Szólj hozzá

KOMMENTEK BEZÁRÁSA

Még több friss