2012.09.14.@ 12.09

Könnyek helyett break-up buli

Muffinhegyek között néznél egy sírós filmet, miután szétmentetek a pasiddal? Ennél sokkal jobb ötleteink vannak!

Central Médiacsoport Zrt.
0 Megosztás

Oszd meg a cikket

Könnyek helyett break-up buli

Valószínű, hogy egy szakítás után te is legszívesebben azonnal világgá rohannál, hogy meggyászold a történteket. Ez nem is baj, hiszen pár nap egyedüllét még jót is tesz a lelkednek. Viszont nem lennél igazi Cosmo-lány, ha néhány magányos éjjel után nem ráznád meg magad, és nem lennél még kiróbbanóbb formában, mint azelőtt! És mit szólnál egy szakítópartihoz? Tudod, egy olyanhoz, ahol egy rögtönzött bulizással búcsúztatjátok el a múltat. Ha hiszed, ha nem, külföldön már egy egész iparág épül a szakításra, válásra. Ezektől a szokásoktól biztosan neked is jobb kedved lesz!

1) Először minket is meglepett, de akárcsak egy garázsvásáron, könnyedén túl lehet adni az expasi egykori cuccain a Borzalmak Kicsiny Boltjában. Az olasz Ciao, amore!

válásszervező iroda tulajdonosa szerint így nemcsak a felesleges holmiktól szabadulhatsz meg, hanem a keresett összegből még a régóta vágyott álomruci is beszerezhető.

2) A briteknél nagy divat, hogy szakítás után a lányok bulit rendeznek, és kidekorálják a lakást „Just Divorced!” vagy „Just Break-Up” feliratú lufikkal.

3) Elképesztő, de Manhattanben egyre többen kérnek „Kopj le!” koktélt a bárokban. Itt a cseresznyébe szúrt zászlócskára ragasztják fel az ex fotóját, és mielőtt felhörpintenék az italt, jó messzire dobják a díszítést!

(A cikk folytatását az októberi Cosmóban találod!)

Szólj hozzá

KOMMENTEK BEZÁRÁSA

Még több friss