2012.09.17.@ 12.09

Botrány a palotában: újabb meztelen Kate-fotók

Szegény Vilmos herceg és Kate tuti sokáig emlegetik majd a provence-i nyaralásukat. Ahogy azt már bizonyára te is hallottad, a hercegnőről készült néhány pikáns monokinis paparazzo-kép Franciaországban, de a sztorinak sajnos itt még nincs vége…

Central Médiacsoport Zrt.
0 Megosztás

Oszd meg a cikket

Botrány a palotában: újabb meztelen Kate-fotók

Egy francia pletykamagazin, a Closer jelentette be, hogy hamarosan megjelenő lapszámukban mutatják majd be a botrányos fotókat, méghozzá a brit királyi család tiltakozása ellenére. Szegény Kate és Vilmos teljesen kétségbeestek, mert mint kiderül, nem sok ruha takarta a leendő királynét napozás közben. Közben az olasz Chi magazin is megszellőztette, hogy nekik még több exkluzív anyaguk van, és egy gigahosszú, 26 oldalas fotós összeállítást raktak össze a lesiképekből. Biztos azt hinnéd, hogy ennél már nem lehet messzebre menni, de a francia Closer pár órával ezelőtt újabb lapáttal tett rá az eddigiekre: azt állítják, hogy nem csak félmeztelen fotókkal rendelkeznek, hanem „nagyon intim” felvételekkel is, amelyek szintén a provence-i nyaraláson készültek.

Kezd ijesztő lenni ez a sztori, nem? Főleg azért, mert az említett lapok gátlástalanságáról mindenki tud: az ő lesifotós munkatársaik üldözték Dianát 1997-ben, amivel végzetes autóbalesetet okoztak, és mindezek után még le is hozták a képeket, amelyeket a tragédia közben készítettek.

Szólj hozzá

KOMMENTEK BEZÁRÁSA

Még több friss