2012.09.24.@ 02.09

Charlize Theron végre szerelmes

Az eljegyzés felbontása óta, vagyis több mint két éve nem volt már pasija a színésznőnek, de most végre úgy érzi, hogy megtalálta az igazit: a Modern család egyik szereplőjvel, Eric Stonestreettel jár!

Central Médiacsoport Zrt.
0 Megosztás

Oszd meg a cikket

Charlize Theron végre szerelmes

A 41 éves színésszel még áprilisban ismerkedett meg egy partin, és már akkor feltűnt többeknek, milyen gyorsan egy hullámhosszra kerültek. Eric akkoriban szakított a barátnőjével, Charlize pedig az örökbefogadással volt elfoglalva, és miután májusban megkapta az afro-amerikai kisfiát, Jacksont, Erickel egyre szorosabbra fűződtek köztük a szálak.

A cuki kisfiú még nem szokta meg a paprazzókat

A színésznő egyik barátője nyilatkozott egy amerikai magazinnak a kapcsolatukról: “Először Charlie is azt hitte, hogy csak barátok lesznek, de aztán egyre többet beszélt róla, és azon vette magát észre, hogy fülig beleszeretett a fickóba. Én ennek nagyon örülök, mert a pasi nagyon laza, jófej, kedves és imádja Jacksont is.” Eric egyébként a Modern családban is örökbefogadott babát nevel: a műsorban egy meleg fickót alakít, aki Vietnámból adoptált egy kislányt a pasijával. Reméljük az életben is olyan cuki apuka lesz, mint a sorozatban!

Szólj hozzá

KOMMENTEK BEZÁRÁSA

Még több friss