2012.09.26.@ 11.09

Brad Pitt felbérelte egy estére Jamie Olivert

A színész aztán semmit nem bíz a véletlenre: ha finomat szeretne enni, akkor nem elégszik meg egy szimpla séffel, rögtön a világ legjobbja kell neki, aki lesi minden kívánságát.

Central Médiacsoport Zrt.
0 Megosztás

Oszd meg a cikket

Brad Pitt felbérelte egy estére Jamie Olivert

A Brangelina házaspár már hetek óta azt tervezgeti, hogy milyen lesz náluk a karácsony, és meg akarják adni a módját az ünneplésnek. Éppen ezért Brad Pitt az ismert szakácsot, Jamie Olivert kérte meg, hogy készítse el a családja számára az ünnepi menüt. Hogy miért pont őrá esett a választása? Nemcsak azért, mert tényleg profi, hanem azért is, mert azóta ismeri a színészt, amióta összeházasodott Jennifer Anistonnal, de szerencsére Angie-vel is jól kijönnek egymással. Az eredeti terv egyébként az volt, hogy Brad maga készíti a karácsonyi finomságokat, és Jamie csak megtanítja néhány fogásra, csakhogy a szexi sztár nagyon ügyetlen…

Azért előttünk van a kép, ahogy két ilyen cuki pasi tüsténkedik a konyhában! Jamie ugyan már négy gyerekes apuka, és a mai napig szerelmes feleségébe, Jools-ba, de azért biztos te is szívesen vennéd, ha a szexi séf neked is készítene legalább egy rántottát!

Szólj hozzá

KOMMENTEK BEZÁRÁSA

Még több friss