2012.09.29.@ 09.09

Katy Perry-t sokkolta az exe halála

Néhány órája tudta meg ő is azt, amiről most már az egész világ hallott: a volt pasija, Johnny Lewis brutális körülmények között elhunyt.

Central Médiacsoport Zrt.
0 Megosztás

Oszd meg a cikket

Katy Perry-t sokkolta az exe halála

Ő volt az a srác, akiről részben a The One That Got Away és a Circle The Drain című dalok is szóltak: Katy egyik nagy szerelme, akivel 2005-ben jött össze és több mint egy évig együtt voltak. Láthattad őt A rockercsajok című filmben Kristen Stewart oldalán, vagy a Narancsvidékben és Smallville-ben is.

Johnny-t egy hete még lecsukták illegális fegyverhasználat és erőszakosság miatt, de ő megszökött a börtönből, kegyetlenül halálra verte a 81 éves főbérlő nénijét, nekiment a szomszédnak is, majd felmászott egy ház tetejére, ahonnan lecsúszott, és szörnyethalt. Nem tudni, hogy szándékosan esett-e le, vagy baleset történt, de a hatóságok nyilvánosságra hozták, hogy a fickó tudatmódosító szerek hatása alatt állt, és vélhetően hallucinált. Katy egy régebbi interjújában elmondta, hogy azért szakított annak idején a fiúval, mert a srác nagyon önpusztító életmódot folyatott, és senkitől nem fogadott el semmilyen segítséget.

Szólj hozzá

KOMMENTEK BEZÁRÁSA

Még több friss