2012.10.02.@ 13.10

Szuperspoiler: új video a Carrie naplójából

A januárban startoló Szex és New York-sorozat első részét már be is mutatták egy szűk szakmai kör előtt Amerikában, de hogy mi se maradjunk le a jóról, itt egy minden eddiginél hosszabb trailer, ami pár órája került fel a netre!

Central Médiacsoport Zrt.
0 Megosztás

Oszd meg a cikket

Szuperspoiler: új video a Carrie naplójából

A három perces klip elején a három főszereplő (AnnaSophia Robb, Freema Agyeman és Austin Butler) is megszólal, és arról csevegnek, milyen szuper Carrie új cipője (egyébként tényleg az, csekkold 0:03-nál!). Aztán pedig belenézhetünk az első epizódba, ami tele van újdonsággal!

Először azt látjuk, ahogy Carrie a suliban szenved, ugyanis nem tartozik éppen a legmenőbbek közé, majd belezúg az új fiúba, és az utalásokból úgy tűnik, a szüzességét is elveszíti (és ez még csak az első másfél perc!). Később New Yorkba utazik, megismer néhány elég befolyásos arcot, és meghívják egy dögös divatmagazin, az Interview partijára. Csak hogy a csajnak épp akkor van randija a vidéki sráccal, szóval döntenie kell: karrier vagy pasi. A felnőtt Carrie kvalitásait ismerve szerintünk ezzel a kérdéssel bőven lesz még gondja a jövőben – és a sorozat épp ettől lesz majd olyan izgalmas! Ti mit szóltok az előzeteshez? Lesz olyan jó a Carrie naplója, mint a Szex és New York volt?

Szólj hozzá

KOMMENTEK BEZÁRÁSA

Még több friss