2012.10.08.@ 11.10

Brad Pitt anyukája ott lesz Jen esküvőjén

Te is kétszer olvastad el a hírt, mert nem akarod elhinni? Pedig több forrás is megerősítette, hogy a színész mamikája még a mai napig úgy szereti ex-menyét (jó ez a szó, nem?), hogy ott akar lenni a nagy eseményen…

Central Médiacsoport Zrt.
0 Megosztás

Oszd meg a cikket

Brad Pitt anyukája ott lesz Jen esküvőjén

A híres anyuka sosem bocsátotta meg Angelinának azt, hogy elcsavarta a házas fia fejét, és a The Mirror magazin értesülései szerint amióta tudja, hogy végre eljegyezték Jennifert, kijelentette, hogy ott a helye a lagziban, ugyanis a színésznőt szinte a lányának tekinti.

És ez még nem minden… a hírek szerint Brad egyik legjobb barátja, Julia Roberts is átállt Jen oldalára, ugyanis nem rég meghívta őt az Új-Mexikói luxusházába, és felajánlotta neki, hogy tartsák ott Justin Theraoux-val az esküvőt! Azt tudni kell a sztorihoz, hogy amikor Brad és Jen elváltak, a barátaiknak választania kellett, kivel akarják kettőjük közül továbbra is tartani a jó viszonyt, és Julia akkor Bradet választotta. Mit gondoltok, ez lesz az év legbotrányosabb lagzija, vagy végre mindenki kibékül mindenkivel, és még a végén Angelina Jolie lesz a koszorúslány?

Szólj hozzá

KOMMENTEK BEZÁRÁSA

Még több friss