2012.10.10.@ 10.10

2 új pasival bővül a True Blood stábja

Nyilvánosságra hozták, ki lesz Sookie új pasija a hatodik évadban: igen, jól olvastad, egy újabb srác környékezi majd meg a szöszit… És megmutatjuk az új főgonoszt is!

Central Médiacsoport Zrt.
0 Megosztás

Oszd meg a cikket

2 új pasival bővül a True Blood stábja

Az első új karakter neve Ben lesz, a bejelentések szerint egy „ultrahelyes, ultravonzó srác, aki a húszas évei végén, vagy a harmincas évei elején jár, és csak úgy vonzza a nőket.” Sookie-nak is elcsavarja majd a fejét, és „nagyon közel kerülnek egymáshoz”, ami a True Bloodos kapcsolatokat ismerve, el tudjuk képzelni, hogy mit jelent, de már az is kiderült, hogy a fickó titokban nagyon gonosz dolgokra készül… Szegény Sookie, ideje lenne már visszamennie Billhez, nem?

A másik szereplő Macklyn lesz, akit a vámpíros sztorikban már rutinos Rutger Hauer alakít majd (ő volt Lothos a Buffy, a vámpírok rémében, de a leghíresebb szerepe a gonosz Roy volt a Szárnyas fejvadászban).

Rutger a Szárnyas fejvadászban

Róla nem sokat lehet még tudni, csak annyit, hogy „nagyon szoros szálak fűzik Sookie-hoz, és testvéréhez Jasonhöz”, szóval valószínű, hogy ő alakítja majd Sookie szüleinek gyilkosát. Izgalmas évad lesz, mi? Nektek eddig meddig szezon tetszett legjobban?

Szólj hozzá

KOMMENTEK BEZÁRÁSA

Még több friss