2012.10.11.@ 10.10

A titokzatos novemberi címlaplány

A magyar Cosmopolitan 15 éves, és ez alkalomból egy igazán különleges lapszámmal készülünk neked. A címlaplányunk is egy igazi meglepetés lesz – kitalálod a beszélgetés alapján, hogy kiről van szó?

Central Médiacsoport Zrt.
0 Megosztás

Oszd meg a cikket

A titokzatos novemberi címlaplány

A magas, karcsú lányért az egész világon rajonganak, de ő még ma is fontosnak tartja, hogy ne sztárként éljen: ha nem muszáj, nem is jár celebbulikba, hétköznapoként szinte semmi sminket nem hord, és szabadidejében csupa olyan dolgot csinál, mint egy hétköznapi lány… De meséljen inkább ő!

 

Mikor érezted azt először, hogy tényleg összejött, sikeres vagy, a legnagyobbak közé kerültél?

Akkor, amikor először csöppentem a legnagyobb kedvencemmel egy buliba. Én és anyukám mindig is rajongtunk Goldie Hawnért, az összes filmjét imádtuk, és amikor egy partin, Cannesban megpillantottam őt, elöntött az izgatottság és a boldogság. Azonnal felhívtam anyut: „Nem hiszem el, itt van tőlem pár méterre Goldie Hawn!”

 

Amit a szakmádban elérhetsz, azt nagyjából már el is érted. Vannak új terveid, céljaid?

Nagyon izgat mostanában a filmezés, éppen azon vagyok, hogy összehozzak egy találkozót egy színész coach-csal, hogy tanácsot kérjek tőle, mennyi esélyem van egyáltalán. Imádnék vígjátékokban szerepelni, szívesen lennék a női Jim Carrey!

 

Azt csinálod, amit kislányként megálmodtál?

Sminkmesternek készültem, végül modell lettem, szóval sokkal többet kaptam, mint amiről valaha álmodni mertem volna. Bár én alig sminkelem magam, a mai napig imádom a beauty-cuccokat tesztelgetni a barátnőimmel. Óriási gyűjteményem van gyönyörű színes rúzsokból, lakkokból, és festékpalettákból, amiket akkor használok, ha buliba megyek.

 

Mi a kedvenc terméked, amitől a legszexisebbnek éred magad?

Az új parfümöm, a Molecule, ami feromonokat tartalmaz. Mindenkin másképpen illatozik, mert kihozza a saját illatodat, és ettől tényleg megvadulnak a pasik, tapasztalatból mondom…

 

 

 

Szólj hozzá

KOMMENTEK BEZÁRÁSA

Még több friss