2012.10.18.@ 15.10

Az X-Faktor legcukibb arcai? Mini-interjú a Spirit együttessel

Az idei X-Faktor egyik legizgalmasabb formációjával beszélgettünk: a 24 éves Kinga két helyes sráccal állt össze énekelni, és azt mondja, nélkülük már el sem tudja képzelni az életét.

Central Médiacsoport Zrt.
0 Megosztás

Oszd meg a cikket

Az X-Faktor legcukibb arcai? Mini-interjú a Spirit együttessel

Öt percük volt, hogy eldöntsék, kivel szeretnének együtt zenélni a műsorban, amikor a mentorok bejelentették, hogy egyénileg nem indulhatnak, csak csapatban. A dögös Kinga, a Justin Timberlake-hasonmás Peti (18) és a cuki, de sajnos foglalt Örs (20) pedig valahogy egymásra néztek a tömegben, és azóta is azt mondják: igazi csoda volt, hogy így egymásra találtak.

 

Az első fellépéseitek látva olyan, mintha évek óta együtt zenélnétek, pedig csak pár hete ismeritek egymást. Hogyan sikerült átváltanotok banda-üzemmódba?

Kinga: Amikor megkaptam a lehetőséget, hogy bekerülhetek az X-Faktorba, annyira örültem, hogy egyáltalán nem zavart, hogy egy csapat tagjaként kell versenyeznem. Pár nap után rájöttem: ez így sokkal izgalmasabb, színesebb, és kifejezetten jót tesz nekem ez a két srác, akik olyanok, mintha az öcséim lennének. Közöttük még nőiesebbnek érzem magam, mint egyébként.

Peti, Kinga és Örs nagyon jól állnak egymásnak, nem?

Az elképzeléseitek és a stílusotok nem különbőznek?

Peti: Rengeteg közös kedvencünk van, mindhárman Takács Nikolasnak drukkoltunk legjobban a korábbi X-Faktorosok közül, imádjuk a Kings of Leont, és szeretjük a bulizós, de érzelmes, lírai dalokat. Mondjuk Kinga odavan a keményebb rockzenééért is, Örs pedig nagy jazz-rajongó, de a lényeg az, hogy ha összeülünk ötletelni és dolgozni, hamar egymásra tudunk hangolódni, és teljesen mindegy, milyen irányba megyünk el.

Örs: Elárulhatom, mi az egyik legfurcsább közös kedvencünk? Imádjuk Ryan Gosling filmjét, a Szerelmünk lapjait! Ha egy ilyen romantikus filmbe bekerülne majd valamelyik dalunk, azzal teljesülne az álmunk!

Szólj hozzá

KOMMENTEK BEZÁRÁSA

Még több friss