2012.10.24.@ 12.10

Három Jolie-Pitt gyerkőc is filmsztár lesz

A négy éves Vivienne után Pax (8) és Zahara (7) is csatlakozott az új Csipkerózsika-mozifilmhez, a Maleficenthez, amiben anyukájuk, Angelina alakítja majd a főgonosz boszorkányt. Szóval a cukiságfaktor garantált, de még az is lehet, hogy az egyikükből nagy színésznő lesz…

Central Médiacsoport Zrt.
0 Megosztás

Oszd meg a cikket

Három Jolie-Pitt gyerkőc is filmsztár lesz

Kiderült ugyanis, hogy az egyik kislány megkapta a főszereplő hercegnő szerepét… Mit gondolsz, melyiket választották a készítők? Oké, nem titokzatoskodunk tovább: Vivienne-ről van szó, aki a hivatalos bejelentés szerint a fiatal Csipkerózsikát játssza majd (az „időset” pedig Elle Fanning). Angie szerette volna, ha Shiloh is kipróbálja magát a vásznon, de a kislány annyira unta magát a forgatásokon, hogy inkább nem kínozták a melóval. A film még javában készül, leghamarabb 2014 márciusában mutatják majd csak be, de a kevés fotó alapján úgy tűnik, megéri várni rá: nagyon látványos és dögös mozi lesz!

Egy lesifotó, ami a forgatáson készült

De hát milyen is lehetne, amikor arról szól majd, hogy valójában annak idején nem a 100 évig alvó hercegnőnek, hanem a boszinak volt igaza?

Szólj hozzá

KOMMENTEK BEZÁRÁSA

Még több friss