2012.10.26.@ 00.10

Jim Sturgess, az új Keanu Reeves

Tudod, Jim Sturgess a cuki fiú az Egy napból és A másik Boleyn-lányból! Nemsokára pedig a Felhőatlasz című moziban láthatod.

Central Médiacsoport Zrt.
0 Megosztás

Oszd meg a cikket

Jim Sturgess, az új Keanu Reeves

Jim Sturgess, az új Keanu Reeves

Jim Sturgess, az új Keanu Reeves

Fotó megosztása:

(Fotók: Profimedia – Red Dot)

 

A Felhőatlaszt csak úgy emlegetik, mint az új Mátrixot, Jimet pedig, mint az új Keanut. A film romantikus, tele van akcióval, és a különlegessége, hogy a szereplők – pl. Tom Hanks, Halle Berry – több karaktert játszanak benne.

Úgy promózzák a filmet, hogy a Mátrix alkotóinak új mozija, aztán valami egészen mást kapunk…
Remélem, a Mátrix rajongói elmennek megnézni, és nyitottak lesznek egy új élményre. Én személy szerint nagyon szórakoztatónak találtam: jó tempójú, rendelkezik egy gyönyörű szerelmi szállal, néhány nagyon vicces jelenettel, és mély filozófiai mondandóval is. És irtó látványos!

Egyébként olvastad a könyvet? Hallottad, hogy filmet akarnak forgatni belőle?
Csak a forgatókönyvet! Azért jó párszor el kellett olvasnom, hogy ráálljon az agyam! Aztán egyre többet gondolkodtam rajta, főleg, miután megtudtam, hogy minden színész több karaktert alakít a filmben. Majd találkoztam Andy-vel és Lanával (a film készítői), és elmesélték hogy egy ázsiai férfit kéne játszanom. Mire sikerült elmagyarázniuk a koncepciót, teljesen belelkesültem!

Olyan, mintha négy külön filmet néznénk egyszerre. Szerinted a nézőknek nem okoz problémát ezt követni?
Szerintem igenis vannak, akik ki vannak éhezve az ilyen típusú sztorikra! Biztos vagyok benne, hogy nagyon fogják élvezni a mozit, csak talán többször meg kell nézni, hogy teljesen megértsék.

A karaktered olyan, mintha Keanu Reeves öccse lennél. Hasonlítasz is rá, és persze ott áll a plakáton, hogy a Mátrix rendezőitől…
Igen, volt egy pillanat, amikor ez nekem is átfutott az agyamon ez, főleg amikor az egyik ruhapróbán egy hosszú kabátot adtak rám.

A Felhőatlasz november 22-én érkezik meg a magyar mozikba, 12 éven aluliaknak csak felnőtt felügyelete mellett ajánlott!

Szólj hozzá

KOMMENTEK BEZÁRÁSA

Még több friss