2012.10.30.@ 10.10

Matthew Morrison, a dögös tanárbácsi

Matthew Morrison, vagy ahogy a barátai hívják, Matty Fresh az élő példa arra, hogy egy csini pasi lehet okos, jó hangú, kedves és sikeres egyszerre.

Central Médiacsoport Zrt.
0 Megosztás

Oszd meg a cikket

Matthew Morrison, a dögös tanárbácsi

Beszélhetünk dögös mosolyáról, kockára gyúrt hasizmáról, vadítóan zöld szemeiről, színészi és énekesi képességeiről, és még sorolhatnánk… A Glee tanítóbácsija úgy tökéletes, ahogy van! Ja, és nem utolsó sorban ma ünnepli 34. születésnapját, amihez ezúton is gratulálunk.

Amiben nagyon jó: ez nem is kérdés – az éneklésben és a színjátszásban. Ebben a színész szakma is egyetért, nem véletlenül adták neki a Gleeben nyújtott alakításáért 2010-ben a Golden Globe-ot a legjobb új vígjáték kategóriában.

Érdekes: bár már egészen kisfiú korától a rivaldafénybe vágyott, nem volt zökkenőmentes az oda vezető út. Mielőtt feltűnt volna a Broadwayn, eladó volt New Yorkban az egyik Gap boltban.

Mi jöhet még: a középiskolában tagja volt a színjátszó és musical körnek, játszott a focicsapatban, iskolaelnök és bálkirály is volt. Most színpadon és filmben is játszik, sőt énekesként sem elhanyagolható. Már csak a magánéletét kéne sínre tennie és teljesülne minden kívánsága.

(Képek: Profimedia- Red Dot)

Szólj hozzá

KOMMENTEK BEZÁRÁSA

Még több friss