Bruno Mars elcsábult Palvin Barbitól?

Palvin Barbit nemcsak azért irigyeljük, mert szerepelt a Victoria’s Secret Fashion showján, hanem azért is, mert egy olyan cuki pasival is találkozott, mint Bruno Mars!

2012.11.08. 14:11
Central Médiacsoport Zrt.
0 Megosztás

Oszd meg a cikket

Bruno Mars elcsábult Palvin Barbitól?

De nemcsak Barbi érezte magát szerencsésnek, amiért ilyen szituban volt része, hanem a jelek szerint az énekes is. Érdemes megnézni azt az arcot, amit akkor vágott, amikor a gyönyörű lány előtte pózolt, igazán elismerő a pillantása. Már csak az a kérdés, hogy mit szól ehhez a barátnője, Jessica Caban, akivel már lassan egy éve együtt is élnek…

Bár az is lehet, hogy Bruno csak azokat a csábító óriás nyalókákat nézte, amelyek Barbit díszítették, mert az énekes minden ismerőse szerint nagyon hűséges típus. Mi már ezért is nagyon bírjuk őt, na meg azért, mert irtó cuki. Kevés pasi lenne képes arra ilyen pici alkattal (csupán 165 centi), hogy ennyi magas modell között is magabiztos legyen. Ráadásul olyan kisugárzása van, hogy még így is vonzza a tekinteteket, a hangja pedig megdobogtatja a női szíveket. Akár karácsonyra is meglepheted magad legújabb albumával, ugyanis december 11-én jelenik meg az Unorthodox Jukebox című lemeze. Mi már nagyon várjuk, hogy elcsábuljunk!

Szólj hozzá

KOMMENTEK BEZÁRÁSA

Még több friss