Ki lesz az új James Bond?

Daniel Craig bejelentette, hogy nem akar többé 007-es ügynök lenni. Bár a főnökei nem akarják elengedni, azért már persze elkezdték keresni az utódját. Mutatjuk, mi kiknek örülnénk!

2012.11.08. 10:11
Central Médiacsoport Zrt.
0 Megosztás

Oszd meg a cikket

Ki lesz az új James Bond?

Ha Daniel tényleg kilép, akkor ő lesz a harmadik azoknak a színészeknek a listáján, akik a leghamarabb ráuntak Bondra. Mi nagyon csíptük őt (főleg a kék fürdőnadrágos jelenetét), de ha muszáj új szexi ügynököt választani, akkor mi rájuk szavazunk:

Christian Bale – James Bond szerepét mindig olyan színész kapja, aki azért már letett valamit az asztalra, és nem csak hogy felkapott, de a legprofibb színészek közül való. Ha láttad az Amerikai Psychóban, a Batman-filmekben, és A gépészben, akkor te is tudod, hogy Chris-en nagyon dögösen feszülne az öltöny.

Alexander Skarsgard – Daniel Craig esetében néhányan féltek, hogy túl hűvös lesz az angol titkosügynök szerepében, de az acélkék tekintet, és a szőkésbarna hajszín mégis bejött mindenkinek. Szerintünk simán el lehetne menni a még skandinávabb stílus felé. Milyen szexin hangzana svéd akcentussal, hogy „Maj nám iz Band. Dzsámsz Band”, nem?

Sam Worthington – Egy kicsit fiatalnak tűnik, de képzeld, már 36 éves (Sean Connery 32 volt, amikor először alakította a 007-est), és szerintünk ő az az akciósztár, aki nem csak férfias, de nagyon szimpatikus is. És amilyen jópofa, egy kis lazaságot is hozhatna a sorozatba!

Szólj hozzá

KOMMENTEK BEZÁRÁSA

Még több friss