Palvin Barbi nem randizik Justin Bieberrel

Az egész világ arról beszél, hogy a Victoria’s Secret-bemutatón olyan közel került egymáshoz a popsztár és a magyar modell, hogy Selena Gomez emiatt dobta ki a srácot… Mi nem hisszük, hogy igaz lenne a hír, és ti?

2012.11.10. 18:11
Central Médiacsoport Zrt.
0 Megosztás

Oszd meg a cikket

Palvin Barbi nem randizik Justin Bieberrel

Az összes külföldi sztármagazin Barbi és Justin közös képeivel van tele: Barbi ugyanis feltöltött a Twitterre egy közös képet kettejükről, majd a divatbemutató után még elmentek megnézni Az oroszlánkirály musicalt is a Broadway-en. Sőt, közben kiderült az is, hogy Selena és Justin nemrég, egész pontosan egy hete szakítottak. Barbi a saját Twitter-oldalán reagált a íbiber-pletykákra: “Hey everyone. please calm down. he is all yours!! :) please :) “(magyarul: “Hé emberek, nyugi, a tiétek marad!! :) Hagyjuk már :)”)

Mi hiszünk Barbinak, annál is inkább, mert mindenki tudja, hogy tartós kapcsolatban él. Egyébként is, ki ne menne el színházba néha egy-egy menő sztárral, ha megteheti, nem? Azt viszont nagyon sajnáljuk, hogy Selena és Justin útjai elváltak: közel két évig tartott a kapcsolatuk.

Szólj hozzá

KOMMENTEK BEZÁRÁSA

Még több friss