2012.11.16.@ 09.11

Te is angyallá válhatsz!

Ördög Nóri és Törköly Erika gyerekkori barátnők, és együtt alapították meg az Angels’ Army-t, ahol nőknek szerveznek önismereti- és önbizalomnövelő tréningeket.

Central Médiacsoport Zrt.
0 Megosztás

Oszd meg a cikket

Te is angyallá válhatsz!

Múlt hónap végén pedig bemutatták első, Angyalműhely című könyvüket, amelyben az elmúlt két év tapasztalatait gyűjtötték össze, és valódi nők történetei mellett egy 30 napos program keretében tanítják meg az olvasóknak az „énidőteremtést”, vagyis hogy miként szakítsanak időt saját magukra!

Cosmo: Honnan jött az ötlet, hogy könyvet írjatok?
Ördög Nóri: Ha nem látott volna bennünk fantáziát a könyv kiadója, magunktól nem biztos, hogy lett volna bátorságunk belevágni. Pedig az ötlet már bennünk is megfogalmazódott többször. Kőkemény fél év áll mögöttünk, tavasszal kezdtük el a munkát, és szuper érzés, hogy végre a kezünkben tarthatjuk!

Cosmo: Kiknek szól a könyv?
Ördög Nóri: Természetesen minden nőnek! A korosztályt nehéz lenne behatárolni, inkább azt mondom, mindenkinek, aki szeretné jobban megismerni és megszeretni önmagát! Azok a nők fordulnak hozzánk, akikben megérett a vágy, hogy dolgozzanak saját magukon. Ez a pont pedig általában akkor következik be, amikor valami magánéleti csalódás éri őket, vagy egyszerűen csak változtatni szeretnének az életükön. Az eseményeinken a 20 éves korosztálytól a hatvanasokig, rengeteg nő részt vett már.

Cosmo: Hogyan zajlott a munka?
Ördög Nóri: A könyv két részből áll. Az első felében azokat a történeteket gyűjtöttük össze, amelyek ránk is nagy hatással voltak az elmúlt két évben. A könyv második felében található 30 napos program összeállításánál igyekeztünk minden területre gondolni, ami nekünk, nőknek fontos lehet. Nagyon izgalmas munka volt, estéken át pakolgattuk a kis cetlijeinket, míg végül megszületett az első verzió. A napok és a feladatok részletes kidolgozása után 40 önkéntes lány tesztelte az eredményt, majd az ő visszajelzéseik alapján tovább csiszoltuk a programot. Több hónapig tartott a munka, amelynek minden percét élveztük! Kétszer elvonultunk egy hotelbe, ahol nagyon intenzíven tényleg csak a munkára koncentráltunk. Az biztos, hogy nem tartoztunk a tipikus szállóvendégek közé, mert a wellness-részleget talán ha egyszer volt alkalmunk meglátogatni, viszont teleragasztgattuk a szobánk falát a jegyzeteinkkel, hajnalban celluxot kértünk a recepción, és egyéb furcsaságok…
De nagyon jól éreztük magunkat közben, kicsit felidéztük azokat az időket, amikor Erikával együtt tanultunk a gimiben az érettségire vagy a dolgozatokra.

Cosmo: Milyenek a visszajelzések?
Ördög Nóri: Szerencsére eddig nagyon jók, imádják a könyvet, úgyhogy nagyon boldogok vagyunk!

Szólj hozzá

KOMMENTEK BEZÁRÁSA

Még több friss