Halle pasijainak brutális verekedése

Arról már múlt héten is olvashattál a Cosmo.hu-n, hogy Halle Berry jelenlegi pasija és exe (aki a kislányának is apja) egymásnak estek, most viszont nyilvánosságra kerültek az első képek arról is, hogy milyen sérüléseket szenvedtek a srácok!

2012.11.27. 11:11
Central Médiacsoport Zrt.
0 Megosztás

Oszd meg a cikket

Halle pasijainak brutális verekedése

A probléma egyébként abból indult ki, hogy Halle Berry szeretne áttelepülni Olvier Martinezzel és Nahlával Franciaországba, de a bíróság ezt nem engedélyezte.

(Halle, Nahla és Oliver)

Gabriel Aubrey modell, a színésznő exe is teljesen kiakadt, amikor megtudta, hogy Halle más földrészre akar költözni a közös gyerekükkel, és amikor legutóbbi alkalommal elvitte egy hálaadási vacsira is kislányt, nekiesett Olivernek.

(Oliver és Halle)

Bár ne tette volna: a férfi ugyanis alaposan ellátta a baját, és bár eltörte a keze, Gabriel arcát teljesen átrendezte. Nézd csak:

 

Gabrielnek eltört az arccsontja, és a szemei alatt tele van véraláfutásokkal, a jobb szemét pedig ki sem tudja nyitni. Oliver feljelentést tett az ügyben, hiszen ő önvédelemből ütötte vissza Gabrielt. Állítólag December 17-én lesz a tárgyalás.

Szólj hozzá

KOMMENTEK BEZÁRÁSA

Még több friss