2012.12.02.@ 16.12

Valódi tündérmesék Hollywoodból

Hol volt, hol nem volt, amikor a legnagyobb celebek még nincstelenek voltak… – ez nem mese, hanem a valóság! Kattints, és ismerd meg történetüket.

Central Médiacsoport Zrt.
0 Megosztás

Oszd meg a cikket

Valódi tündérmesék Hollywoodból

Mariah Carey egy szegénynegyedben nőtt fel Long Island közelében, kiskorában pedig nélkülöznie kellett azokat a dolgokat, amelyek más gyerekeknek megadatnak. Később New York City-be ment szerencsétpróbálni, ahol hamarosan találkozott a Columbia Records fejesével – ő pedig megmutatta neki, hogyan élnek a gazdagok.

Ma már elég nehéz elképzelni, hogy Justin Bieber néhány évvel ezelőtt nyomorgott. A fiatal énekes mielőtt híressé vált egy olyan házban lakott, amit patkányok leptek el, a hűtőszekrényük gyakran üres volt, ő maga pedig egy kihúzható kanapén aludt. Vagyonát ma 65 millió dollárra becsülik.

Halle Berry Oscar-díjas színésznő, és egy tucat márka arca… ám nem mindig élt ilyen nagy lábon! Karrierje kezdetén New Yorkba költözött, hogy ott valósítsa meg álmait: modell és színésznő szeretett volna lenni. Miközben megpróbált munkát találni, hajléktalanszállókon aludt, hosszas próbálkozások után aztán végre felfedezték.

Jay-Z manapság nem csak egy csodás feleséggel (Beyoncé) és egy gyönyörű kisbabával, de egy zenebirodalommal is rendelkezik! Évtizedekkel ezelőtt azonban a családjában még a kenyér is luxuscikknek számított! Ő azonban minden nyomorgás ellenére nem adta fel, addig küzdött és dolgozott, míg a világ egyik legvagyonosabb emberévé nem vált!

Mielőtt J. K. Rowling piacra dobta a Harry Potter első részét, egyedülálló anyaként küzdött a mindennapos életbenmaradásért. Ahogy a történet haladt azonban előre, Rowling sora egyre jobbra fordult, ma pedig már ő az egyik leggazdagabb híresség Angliában!

Szólj hozzá

KOMMENTEK BEZÁRÁSA

Még több friss