2012.12.12.@ 12.12

Victoria nem vállalja a Spice Girlst

Tegnap újra egyesült a Spice Girls! Legalábbis a csapat négy tagja így érezte, viszont Victoria Beckham látványosan hátat fordított a többieknek!

Central Médiacsoport Zrt.
0 Megosztás

Oszd meg a cikket

Victoria nem vállalja a Spice Girlst

Tegnap mutatták be Londonban a Viva Forever című musicalt, amiben a Spice Girls legnagyobb slágerei szerepelnek. Mel B, Mel C, Emma és Geri vigyorogva pózoltak együtt a vörös szőnyegen, és szinte folyamatosan vihogtak a régi sztorikon. Viszont Victoria Beckham teljesen elkülönült tőlük, és úgy tüntetett, hogy a családjával érkezett, és inkább velük fotózkodott.

Az este végén is csak nagy könyörgések árán tudták arra rávenni, hogy legalább néhány kép miatt álljon össze egykori csapatával. Ráadásul, míg a négyes látványos estélyikben pompázott, addig Victoria úgy festett, mintha csak egy üzleti tárgyalásra érkezett volna. Hát lehet, hogy így is fogta fel, mert sokan megvádolták azzal az együttest, hogy csak a pénz miatt mentek bele ebbe a musicalbe. Azért szomorú látni, hogy hiába Viva Forever a show neve, a csajok összetartása nem bizonyult örök életűnek…

Szólj hozzá

KOMMENTEK BEZÁRÁSA

Még több friss