2012.12.13.@ 12.12

Ian Somerhalder Budapesten!

Nem hiszel a szemednek? Pedig igaz: májusban és júniusban két hatalmas vámpíros rendezvényt is szerveznek Budapesten, méghozzá olyan világsztárokkal, mint Ian Somerhalder és Sam Trammel!

Central Médiacsoport Zrt.
0 Megosztás

Oszd meg a cikket

Ian Somerhalder Budapesten!

A VampiConra, azaz a The Vampires and Mystery Convention-ra 2013. május 25-én és 26-án kerül sor a Hungexpon, és az eddigi beharangozások szerint a szexi bártulajdonost, Sam Merlotte-ot alakító Sam Trammelen kívül még három meglepetés világsztár érkezik majd.

Sam a True Blood második évadában Sookie-val és Tarával

Pár hétre rá pedig ott a helyed az első magyar Vámpírnaplók-találkozón, a Charming Vampires Convention and Environmental Event-en is, ami június 28 és 30-a között lesz a Lurdy-házban, itt ugyanis öt dögös sztárral is találkozhatsz, köztük a Vámpírnaplók két színészével, Ian Somerhalderrel és Matthew Daviesszel! A másik három név egyelőre még titkos… Te kinek örülnél legjobban?


Jól mutatna a Facebook-profilodként ez a kép, ha te is ott állnál Matt és Ian között, nem?

 

Mindkét buliban lehetőség lesz autogrammot kérni, közös fotókat készíteni, sőt, ha Meet & Greet-jegyet váltasz, akkor még beszélgethetsz is a kedvenceiddel. További programokért és a jegyárakért nézegesd a rendezvények honlapjait!

Szólj hozzá

KOMMENTEK BEZÁRÁSA

Még több friss