2012.12.21.@ 00.12

“A karácsony addig szép, amíg van gyerek a családban”

Árpa Attilát imádjuk, mert remek színész, mert vagány filmeket csinál, és mert igazán jóképű. Ráadásul karácsonykor igazi mintapasi!

Central Médiacsoport Zrt.
0 Megosztás

Oszd meg a cikket

“A karácsony addig szép, amíg van gyerek a családban”

Mennyire veszed ki a részed az ünnepi készülődésből?
Maximálisan! Amióta a kislányom, Amira velünk van, ismét fontosabb lett ez az ünnep számunkra. Miatta érdemes készülődni, egyébként pedig teljesen hagyományosan zajlanak nálunk az előkészületek. Általában a feleségem, Szabina főz, a fa beszerzése és díszítése pedig az én reszortom.

Akkor nem lehet rád otthon panasz! Hogyan emlékszel vissza azokra a karácsonyokra, amikor még kissrác voltál?
Gyerekként csodálatosak voltak az ünnepeket! Karácsonykor egész nap kerülnöm kellett a nappalit, hiszen nem találkozhattam a Jézuskával, aki éppen ott díszítette a fát, és csomagolta az ajándékot. Este aztán, amikor beléphettem a szobába csillogó szemmel álltam, látva a végeredményt. A karácsony addig szép, amíg van gyerek a családban, aki még hisz a csodákban. Szerencsére egyelőre Amira is hisz még a Jézuskában!

A szilvesztert is a családoddal töltöd?
Ez a szilveszter egy kissé más lesz, mint az eddigiek. December 31.-én este ugyanis éppen játszani fogok a színházban, így csak bízom benne, hogy az éjféli koccintásra már a családommal és a barátaimmal lehetek.

Szólj hozzá

KOMMENTEK BEZÁRÁSA

Még több friss